Pop-Tastic! En explosiv ny show på Golden Hits med stjärnproducenten Tess Merkel och popikonen Martin Rolinski

Den 22 augusti är det dags för en sensationell premiär på Golden Hits med den sprakande nya showen, Pop-Tastic! Efter den enorma framgången med förra årets "A Blast From The Past" är det nu dags för ännu en oförglömlig upplevelse som kommer att få publiken att dansa ända fram till nästa sommar.

G O L D E N  H I T S  –  P A R T  O F  M O M E N T  G R O U P 

Den 22 augusti är det dags för en sensationell premiär på Golden Hits med den sprakande nya showen, Pop-Tastic! Efter den enorma framgången med förra årets ”A Blast From The Past” är det nu dags för ännu en oförglömlig upplevelse som kommer att få publiken att dansa ända fram till nästa sommar.

Pop-Tastic! är en dinnershow som kommer att bjuda på en överflödande fest av pop-bangers som vi alla älskar. Det är med stor glädje vi meddelar att den kreativa kraften bakom denna sensationella upplevelse återigen är stjärnproducenten Tess Merkel. Denna gång får hon sällskap av popikonen Martin Rolinski som medproducent, vilket kommer att ge showen en extra dimension av glans.

Tess Merkel och Martin Rolinski beskriver sin kommande showproduktion som en färgsprakande ”floor filler” som kommer att fyllas med ren glädje och fest. Med popmusiken och popkulturen som sitt DNA, kommer de att ta med all sin erfarenhet och expertis för att skapa en show med 100 procent igenkänning i låtarna och som kommer att vara en smällkaramell för alla sinnen.

Publiken kan förvänta sig en hisnande resa genom popmusikens värld, med enastående framträdanden från framtidens popartister och ett team som består av de bästa inom branschen. Det är en show som kommer att sätta guldkant på Golden Hits kvällar och ge en oförglömlig upplevelse för alla musikälskare.