Våra verksamheter

Moment Group är koncernen där upplevelsen står i centrum. Verksamheten bedrivs idag i fyra affärsområden och målsättningen är att både bredda dagens affärer och möjliggöra för nya affärsområden. Ambitionen att växa vidare är tydlig och intressanta förvärvsmöjligheter utvärderas löpande.

Koncernens fyra affärsområden

Affärsområde Event
Här verkar Hansen och Minnesota Communication och sammantaget är de den största aktören inom eventbranschen i Norden. Hansen planerar, utvecklar och genomför event som är fast förankrade i kundens affärsstrategi. Minnesota arbetar med Brand Engagement vilket innebär att de hjälper kunden att skapa arenor för dialog och delaktighet genom möten, upplevelser och digitala lösningar.

Affärsområde Immersive Experiences
Inom affärsområde Immersive Experiences skapas upplevelser som bygger på att gästen själv tar en aktiv roll i händelserna genom spel, lek och tävling i kombination med mat & dryck. Inom affärsområdet drivs två aktivitetsarenor, Ballbreaker i Stockholm och STAR Bowling i Göteborg.

Affärsområde Live Entertainment
Här producerar 2Entertain musikal, teater, show och konsert. De skapar specialbeställd underhållning och förmedlar artister till företagskunder. 2Entertain driver fem teaterarenor samt en krogshowarena, China Teatern, Oscarsteatern, Intiman samt Hamburger Börs i Stockholm, Lisebergsteatern i Göteborg och Vallarnas friluftsteater i Falkenberg. 2Entertain har kontor i Stockholm, Göteborg, Hamburg, Oslo och Falkenberg och driver också biljettbokningssajten SHOWTIC.se.

Affärsområde Venues
Här driver Wallmans Group fem arenor med restaurang-, show- och nattklubbsupplevelser i Skandinaviens största städer – Stockholm, Köpenhamn, Oslo och Göteborg. Inom Wallmans Group återfinns varumärken som Wallmans, Golden Hits, The Concept, Cirkusbygningen och Kungsportshuset. På Kungsportshuset i Göteborg finns också KPH Matbar – en skandinavisk matupplevelse med smaker från hela världen.

Du är välkommen att höra av dig om du vill veta mer om Moment Group.

PELLE_GREEN_MINDRE

Pelle Mattisson

VD/Koncernchef Moment Group AB
pelle.mattisson@momentgroup.com
0705-80 06 57