Våra verksamheter

Moment Group är en koncern där upplevelsen står i centrum. I de olika verksamheterna skapas upplevelser för fler än 2 miljoner gäster varje år och koncernen har fler än 500 medarbetare. Verksamheterna inom Moment Group bedrivs i tre affärsområden med kontor i Göteborg, Stockholm, Köpenhamn, Oslo och Falkenberg. 

Koncernens tre affärsområden

Affärsområde Event
Här verkar Hansen och Minnesota Communication och sammantaget är de en av de största aktören inom eventbranschen i Norden. Hansen skapar upplevelser med utgångspunkt i mötet mellan människor. Minnesota arbetar med Brand Engagement vilket innebär att de hjälper kunden att skapa arenor för dialog och delaktighet genom möten, upplevelser och digitala lösningar.

Affärsområde Immersive Venues
I detta affärsområde återfinns åtta av koncernens show- och aktivitetsarenor belägna i Skandinaviens största städer. Wallmans i Stockholm, Köpenhamn och Oslo, Kungsportshuset i Göteborg och Hamburger Börs och Golden Hits i Stockholm erbjuder dinnershow-, restaurang- och nattklubbsupplevelser. Aktivitetsarenorna Ballbreaker i Stockholm och STAR Bowling i Göteborg erbjuder upplevelser som bygger på att gästen själv tar en aktiv roll i händelserna genom spel, lek och tävling i kombination med mat & dryck.

Affärsområde Live Entertainment
Här producerar 2Entertain musikal, teater, show och konsert, skapar specialbeställd underhållning och förmedlar artister till företagskunder. 2Entertain driver även fyra teaterarenor – Intiman i Stockholm, Vallarnas friluftsteater i Falkenberg och China Teatern och Oscarsteatern i Stockholm (de två sistnämnda drivs i samarbete med Vicky Nöjesproduktion). 2Entertain driver också biljettbokningssajten SHOWTIC.se.

Du är välkommen att höra av dig om du vill veta mer om Moment Group.


Martin du Hane
VD/Koncernchef & Group CFO
martin.duhane@momentgroup.com