Våra verksamheter

Moment Group är koncernen där upplevelsen står i centrum. Verksamheten bedrivs idag i tre affärsområden och målsättningen är att både bredda dagens affärer och möjliggöra för nya affärsområden. Ambitionen att växa vidare är tydlig och intressanta förvärvsmöjligheter utvärderas löpande.

Koncernens tre affärsområden

Affärsområde Event
Här verkar Hansen och Minnesota Communication och sammantaget är de den största aktören inom eventbranschen i Norden. Hansen skapar upplevelser med utgångspunkt i mötet mellan människor. Minnesota arbetar med Brand Engagement vilket innebär att de hjälper kunden att skapa arenor för dialog och delaktighet genom möten, upplevelser och digitala lösningar.

Affärsområde Immersive Venues
I detta affärsområde återfinns sju av koncernens show- och aktivitetsarenor belägna i Skandinaviens största städer. Wallmans i Stockholm, Köpenhamn och Oslo samt Kungsportshuset i Göteborg och Golden Hits i Stockholm erbjuder dinnershow-, restaurang- och nattklubbsupplevelser. Aktivitetsarenorna Ballbreaker i Stockholm och STAR Bowling i Göteborg erbjuder upplevelser som bygger på att gästen själv tar en aktiv roll i händelserna genom spel, lek och tävling i kombination med mat & dryck. På Kungsportshuset i Göteborg finns också KPH Matbar – en skandinavisk matupplevelse med smaker från hela världen.

Affärsområde Live Entertainment
Här producerar 2Entertain musikal, teater, show och konsert, skapar specialbeställd underhållning och förmedlar artister till företagskunder. 2Entertain driver även fem teaterarenor samt en krogshowarena – China Teatern, Oscarsteatern och Intiman i Stockholm, Lisebergsteatern i Göteborg, Vallarnas friluftsteater i Falkenberg och Hamburger Börs i Stockholm. 2Entertain driver också biljettbokningssajten SHOWTIC.se.

Du är välkommen att höra av dig om du vill veta mer om Moment Group.


Josefin Dalum
tf VD/Koncernchef & Group CFO i Moment Group AB
josefin.dalum@momentgroup.com