VD har ordet

Shaping the experience industry

I en värld som genomgår en digital revolution pågår parallellt en social revolution. Samtidigt som dagens människor aldrig varit mer uppkopplade är intresset för upplevelser som fyller våra liv med mening större än någonsin. Konsumtionen av upplevelser driver helt enkelt till stor del vår kultur i dag med ett behov av händelser som berör emotionellt och som ger bestående minnen värda att dela med andra – både i verkligheten och digitalt.

Som en följd av utvecklingen ökar kraven på aktörerna i upplevelseindustrin där vinnarna blir de som skapar upplevelser som verkligen berör.Där finns ingen plats för det mediokra som försvinner i mängden. Faktum är att upplevelseindustrin växer med 5-10% årligen och därför är en tillväxtbransch med stora möjligheter för såväl entreprenörer som etablerade aktörer.

Moment Group har verkat i branschen i mer än 30 år och är en av de aktörer som driver konsolideringen och professionaliseringen av upplevelseindustrin. Idag omsätter vi en miljard och utifrån vår position som den börsnoterade aktören är vår målsättning att vara NO1 i upplevelseindustrin.

Pelle Mattisson
VD/Koncernchef
pelle.mattisson@momentgroup.com

2EGroupPelle069-3252