TECHNO TUESDAY STHLM

Stockholm får en ny plats för techno! Anrika Hamburger Börs som i över 200 år skapat historia med otaliga krogshower med världsartister öppnar nu upp dörrarna för technons undergroundscen. Techno Tuesday Sthlm är en gratisklubb en tisdag i månaden.

” – Techno Tuesday arrangeras i Amsterdam och tidigare även i Malmö men den här satsningen är fristående säger Calle Dernulf. Techno Tuesday Sthlm är en plats för alla som älskar den råa kraften i techno och älskar att dansa. Så nu är det dags för Stockholm att se fram emot tisdagarna.”

Stig in i en värld av snabba rytmer och elektrisk energi, där tisdagkvällarna förvandlas till en oemotståndlig oas för älskare av techno. Joel Mull, Sandra Mosh, Peder Mannerfelt, Bille Jo, Pär Grindvik och Lego är höstens bokningar och mer är kvar att bli presenterade.

Bakom satsningen står Calle Dernulf och Nya Hamburger Börs. Calle Dernulf driver bl.a. Department Festival och klubben KRETS. 

DATUM:

3/10 – Peder Mannerfelt + Billie Jo

7/11 – Pär Grindvik + Sandra Mosh

5/12 – Joel Mull + Lego

TID: 20 – 01?

PLATS:

Nya Hamburger Börs, Jakobsgatan 6, 111 52 Stockholm

Joel Mull är en av landets ikoniska technoproducenter och DJs. Aktuell sedan mitten av 90talet med sin nyfikenhet och breda repertoar.

Billie Jo flyger fram med sin snabba och massiva techno, håll utkik efter hennes nystartade skivbolag Shivers. Peder Mannerfelt har ett råbarkat artistskap som bygger på ständigt ifrågasättande och framförallt burdus techno.

Hypnotisk och intensiv är ett sätt att beskriva känslan Malmös Sandra Mosh manar fram från dj-båset. Få representerar kraftfull techno lika elegant som Pär Grindvik, boss på skivbolaget Sthlm Ltd sedan 2002. Lego har efter drygt 10 års DJande även debuterat som artist och sprider explosiv techno. Kom och ladda batterierna för resten av veckan.

Nya Hamburger Börs har tidigare gästats av världsartister som Liza Minelli, Ramones, Johnny Cash, Rod Stewart, Frank Sinatra, Sammy Davis Jr, Abba, Cornelis, Chaka Khan, Depeche Mode, Eurythmics och U2, The Jam och Ultravox med flera. Nu är det dags att skapa nya möten och det med techno på tisdagar och det är fri entré. 

För mer info kontakta:

Calle Dernulf  070 456 4678 calle@monstera.se 

Gudrun Hauksdottir 070 845 6457  gudrun.hauksdottir@hamburgerbors.se