SLiCE – Ping. Pong. Pizza. Öppnar i Göteborg & Malmö i vår!

Pingis har alltid legat Sverige varmt om hjärtat. En ofattbar mängd vunna mästerskap genom åren har skapat pingislegender och cementerat Sverige på den internationella pingiskartan. Vi vill plocka upp stafettpinnen. Eller pingisracketen om vi ska vara noga. Vi vill göra pingis tillgängligt för alla, och hålla det på en nivå som bjuder in till lek eller allvar, själv eller i grupp, dag eller kväll. Det ska bara vara att plocka upp ett racket och serva. Eller ta ett par pizzaslices, en kall öl och bara kolla på.

S L i C E  –  P A R T  O F  M O M E N T  G R O U P
Hos SLiCE är pingis till för alla! Oavsett vem du är eller var du kommer ifrån. Det är bara att plocka upp ett racket och spela. Det handlar inte ens om att vinna eller förlora.

Eller jo, men inte bara. Mest handlar det att ses och ha kul. Det handlar om att umgås genom pingis med goda vänner, svalkande dryck och läcker pizza – värd att förlora en match för. 

– Det känns fantastiskt roligt att snart få slå upp portarna till vårt nya koncept SLiCE både i Malmö och Göteborg, säger Frode Flygelring, Affärsområdeschef och VD för Kungsportsgruppen.

– SLiCE är många kvadrat av pingis och kul. Vi skapar en miljö med pingisbord från STIGA, en centercourt för de riktigt feta matcherna och private rooms – för de kvällar man vill ha fullt fokus på sitt umgänge. Racketar av högsta kvalitet och fler bollar än vi kan räkna. Självklart finns också fullt utrustade barer, ugnar som ständigt skapar pizzaperfektion och en DJ som ser till att hålla stämningen på topp, fortsätter Frode Flygelring.

SLiCE i Göteborg ligger vid Kungsportsplatsen och har premiär den 9 mars.

SLiCE i Malmö ligger på Djäknegatan 23 och har premiär tidig vår.

Läs mer på https://sliceandserve.se

SLiCE och Bermuda Deck Shuffle Club är två nya egenutvecklade koncept inom Moment Group med en tydlig ambition att växa med etableringar på fler platser i Skandinavien. Båda koncepten ingår i Affärsområde Kungsportsgruppen tillsammans med de välkända aktivitetsrestaurangerna STAR Bowling i Göteborg och Ballbreaker i Stockholm.