Minnesota har flest uppdrag nominerade i Gyllene Hjulet

Brand Engagementbyrån Minnesota är den byrå som har flest uppdrag nominerade i tävlingen Gyllene Hjulet som arrangeras av SES, Sponsrings och Eventsverige. Minnesota, som nyligen summerade sitt bästa år någonsin, rent ekonomiskt, fick hela fem nomineringar tillsammans med kunderna ATG, Försvarsmakten och SEB.

Minnesota Communication – part of Moment Group.

– Vi har fokuserat hårt på att vässa oss både strategiskt och kreativt, vilket direkt avspeglas i våra samarbeten och genom nomineringarna i Gyllene Hjulet fick vi nu ett kvitto på att vi är på rätt väg. Konkurrensen i tävlingen har de senaste åren ökat rejält och bara att bli nominerad är en vinst i sig. Sedan får vi se hur många Gyllene Hjul det blir, säger Andy Pimmeshofer, vd Minnesota.

Gyllene Hjulet har hela15 kategorier för att kunna belöna branschens bredd och spänst.

I år är det totalt 58 case som har nominerats och Minnesota har alltså fem av dem;

Årets interna event: SEB Management Conference 2017
Årets hantverk: Försvarsmaktens mässkoncept
Årets event B2C: Försvarsdagen på Gärdet
Årets sponsring: ATGs sponsring av SHL
Årets endorsement: ATGs Drömfond med Peter ”Foppa” Forsberg

– På Minnesota sätter vi engagemanget i fokus, inte bara externt utan givetvis även internt. Våra engagerade medarbetare, som tillsammans med uppdragsgivarna gör det smarta och hårda jobbet, är helt avgörande för våra framgångar, avslutar Andy Pimmeshofer.

Gyllene Hjulet-galan hålls den 26 april på Annexet i Stockholm.

 

Minnesota Communication grundades 2001 och är Sveriges enda Brand Engagement byrå. Idag har byrån 27 medarbetare och 2017 omsatte Minnesota 90 miljoner kronor. Minnesota har de senaste åren vunnit Gyllene Hjulet fyra gånger tillsammans med Atea, Fastighetsbyrån och Skandia. ATG, HP, KTH, SEB och Försvarsmakten är några andra av de kunder Minnesota har fått förtroendet att samarbeta med. Minnesota ägs av Moment Group. Mer information finns på www.minnesota.se.