ÅRETS SOMMARTURNÉ – ROLANDZ ger sig ut på FULDANS TOUR 2018

Den mest framgångsrika händelsen från Karlskoga, efter Bofors Järnbruk, ger sig äntligen ut på turné igen! Efter den formidabla succén i Melodifestivalen har grabbarna i bandet legat i hårdträning för att möta ett soligt sommarsverige. Bussen är tvättad, kostymen är struken och håret på trummis-Robban är om möjligt ännu större. Framförallt kommer det att glittras, paljettas och sprakas till ett jädra hålligång!

2Entertain – part of Moment Group

Över 1000 mil på vägarna ska avverkas och frontfiguren Roland Järverup hoppas innerligt att det någonstans, i en bussficka, ska stå en fager mö som äntligen vill ta hans hand.

ROLANDZ består av Roland Järverup (Robert Gustafsson) på sång, Ludvig Olin – Klaviatur, Niclas Arn – bas, Robert Olsson – trummor och Peter Tiverman – gitarr

Turnén har premiär i Umeå 5 juli och avslutas på Eksjö Stadsfest 24 aug. Totalt blir det 17 stop innan man parkerar bussen.

Med andra ord så blir det mycket ROLANDZ och mycket FULDANS i sommar!

Turnéplan Fuldans Tour 2018

5 juli Umeå
6 juli Strömsund
7 juli Töreboda
12 juli Söderbärke
13 juli Norrtälje
14 juli Skärhamn
18 juli Pite Havsbad
19 juli Kalix
20 juli Karlshamn
21 juli Vadstena
28 juli Karlskoga
30 juli Rättvik
2 aug Kalmar
4 aug Uppsala
10 aug Halmstad
11 aug Kristianstad
24 aug Eksjö 

 

KONTAKT:

2Entertain:
christian.iwung@2entertain.com

Robert Gustafsson Management:
regina.hedman@robertgustafsson.se

 

 

2Entertain producerar musikal, teater, show och konsert. Vi skapar specialbeställd underhållning, förmedlar artister till företagskunder och driver fem teaterarenor. 2Entertain driver också biljettbokningssajten showtic.se – se mer på 2Entertain och Showtic.