Aktieägare – Vallarna 28 & 29 juni 2024

Här är 2024-års exklusiva Vallarna-erbjudande till alla våra aktieägare.

2Entertain – ett av våra bolag i koncernen – erbjuder nu dig som aktieägare en möjlighet att få se en förhandsvisning av Korvfabrikören – sommarens föreställning på Vallarnas friluftsteater i Falkenberg.

Som aktieägare får du möjlighet att boka biljetter till förhandsvisningarna den 28 och 29 juni för endast 100 kr/st (ordinarie pris 525-575 kr/st).


Om föreställningen:

KORVFABRIKÖREN

En riktig pangbuskis som inte spar på krutet!

I sommar lyfter vi Vallarnas friluftsteater till helt nya höjder! Årets föreställning utspelar sig nämligen på femte våningen, där Korvfabrikör Julius Augustsson (Claes Malmberg) regerar på sin flådiga takterrass, intill Augustssons Korvfabrik.

Handlingen utspelar sig efter andra världskrigets slut och ekonomin går åter spikrakt uppåt för Augustssons Korvfabrik, främst tack vare dundersuccén – Pepparkorven med det hemliga receptet. Julius gläder sig åt framgången, medan den lokala korvkonkurrenten Ejdar Kulvert är mindre nöjd, men samtidigt nyfiken.

I samband med Julius förtjusande hustru Tuttans (Jessica Heribertsson) födelsedag planeras ett storslaget kalas på övervåningen. Men det hela spårar snabbt ur när Julius får anonyma utpressningsbrev som hotar att avslöja det hemliga receptet om han inte genast slutar tillverka korven. Julius, som både älskar sina affärer och behöver pengar till det påstådda huset på Rivieran, blir genast indragen i en snårighet av intriger och komiska missförstånd.

Och när Tuttan hittar ett av utpressningsbreven tror hon att det riktas mot henne, vilket får henne att avslöja sina egna hemligheter. Frågor staplas på varandra: Vem ska ta över fabriken? Varför är militären där? Vem skriver utpressningsbreven? Är huset på Rivieran verkligen betalt? Och vad är den hemliga ingrediensen i pepparkorven?

Kalaset blir en rörig cirkus där vi får njuta av Claes Malmberg som den frodige, törstige och mestadels stressade och pressade korvfabrikören Julius. Jojje Jönsson som den förvirrade, något långsamme och lätt senile kamrer Lundström. Jeanette Capocci som den munviga hushållerskan Berta som alltid har en syrlig replik och en bra lösning nära till hands. Mikael Riesebeck som den fumlige, maskintokige och så småningom neddrogade förmannen Bergman. Vi ser Jessica Heribertsson som Julius livsnjutande men ack så bestämda hustru Tuttan. Vi kommer få njuta av en ljuvlig komikerduo då Linnea Lexfors och Jennie Rosengren gör dom lika lika som olika döttrarna Nora och Ditte. Lägg där till Pär Nymark som en misstänksam men lika avsvimmad militär vid namn Major Håård. Och den smygande, extremt otursförföljde korvrecept-spionen Rutger spelad av Annika Anderssons son Alexander Korenado. Vilket jädra gäng – klart som korvspad!

Med en ensemble av fantastiska skådespelare under manus & regi av Niklas Holtne blir det en sommarföreställning full av skratt, galenskap, oväntade vändningar och överraskningar. Njut av en spektakulär buskisshow på Vallarna, komplett med explosiva finaler och hisnande stunts. Det här är en pang-buskis som definitivt inte sparar på krutet!

Och sist men inte minst, publiken måste lova att inte avslöja den topphemliga ingrediensen i korven…

Föreställningen produceras och presenteras av 2Entertain.


Så här bokar du

Biljetterna kostar 100 kr/st för dig som aktieägare och du bokar och betalar biljetterna genom att klicka nedan.

OBS: länken för bokning av biljetter för aktieägarna öppnar den 27 februari kl 10.00.

KLICKA HÄR FÖR ATT BOKA

Varje aktieägare kan boka max 4 biljetter och antalet platser är begränsat så det är först till kvarn som gäller. Biljetterna kan endast bokas på detta sättet och vi har dessvärre inte möjlighet att tillgodose några önskemål per telefon.

Varmt välkommen till sommarens teaterföreställning på Vallarna!