Till alla våra aktieägare – Vallarna 28 & 29 juni 2019

Vi är glada att kunna presentera 2019-års exklusiva Vallarna-erbjudande till alla våra aktieägare!

2Entertain – ett av våra bolag i koncernen – erbjuder nu dig som aktieägare en möjlighet att få se en förhandsvisning av Stulen Kärlen – sommarens föreställning på Vallarnas friluftsteater i Falkenberg.

Som aktieägare får du möjligheten att boka biljetter för endast 100 kr/st (ord. pris 495 kr).

STULEN KÄRLEK – SOMMARENS SKRATTFEST
Sommarens föreställning handlar om Bosse (Mikael Riesebäck) en godhjärtad, naiv inbrottstjuv, som är ute efter en värdefull staty som det rika men spänningslösa paret Berit (Anna Carlsson) och Evald (Mikael Ahlberg) är ägare till. Tjuven stöter på patrull när Jerker (Jojje Jönsson) överraskande dyker upp. Han är en engagerad och frågvis försäkringsman som är ditringd av Evald för att göra en värdering av statyn.  Det komplicerar det hela förstås. Det gör heller inte saken bättre att det nyfikna, nyinflyttade pensionärsparet Adam och Eva Persson (Stefan Gerhardsson och Siw Carlsson) ränner ut och in i huset i väntan på att deras möbler ska anlända och då skapas så klart maximala förväxlingar.

Ny skrattfest väntas när makalöst kaos uppstår på scenen. Ni ser bland annat Siw Carlsson, Jojje Jönsson och Mikael Riesebäck, veteraner från buskisscenen. Vad som helst kan som vanligt hända när det är dags för buskis på Vallarna.

Föreställningen produceras och presenteras av 2Entertain.

SÅ HÄR BOKAR DU
Biljetterna kostar 100 kr/st för dig som aktieägare och du bokar och betalar biljetterna genom att klicka på önskat datum nedan.

aslfasjfjl
Varje aktieägare kan boka max 4 biljetter och antalet platser är begränsat – så det är först till kvarn som gäller. Biljetterna kan endast bokas på detta sättet och vi har dessvärre inte möjlighet att tillgodose några önskemål per telefon.
asöldfjalösjsdfk
Varmt välkommen till sommarens teaterföreställning på Vallarna!
alsjdlaöjd