Aktieägare – Vallarna 30 juni & 1 juli 2023

Här är 2023-års exklusiva Vallarna-erbjudande till alla våra aktieägare.

2Entertain – ett av våra bolag i koncernen – erbjuder nu dig som aktieägare en möjlighet att få se en förhandsvisning av Skrott, hopp och kärlek – sommarens föreställning på Vallarnas friluftsteater i Falkenberg.

Som aktieägare får du möjlighet att boka biljetter till förhandsvisningarna den 30 juni och 1 juli för endast 100 kr/st (ord. pris 525-575 kr/st).


Om föreställningen:

Förra årets succéföreställning på Vallarnas friluftsteater följs i år upp av ännu en skrattbuskis, signerad Pär Nymark, denna gång med Mikael Riesebeck som parhäst i manusskrivandet. Det blir en galet rolig och explosiv rockabilly-buskis med stålkam, brylkräm, kärlek och naturligtvis också lite hembränt. På scen ser vi publikfavoriterna Annika Andersson, Mikael Riesebeck, Claes Månsson, Jojje Jönsson med flera, redo att bjuda på sommarens absolut skrattigaste föreställning.

Handlingen utspelar sig någonstans i de halländska skogarna. Där ligger en gammal bilverkstad, som en gång blomstade, men numera blivit mer av en skrotfirma. Firman drivs av en lätt dysfunktionell raggarfamilj bestående av en tuff manhaftig kvinna (Annika Andersson) och hennes hopplösa son (Mikael Riesebeck) som hellre drömmer om att få spela musik och se världen än att driva en skrot med sin mamma.

På skroten bor även den ständigt rökande småpilska raggarmormorn (Jeanette Capocci) som, när hon inte hackar på sin dotter, stöter på varje karl som sätter sin fot gården.  Affärerna som numera mest består av att sälja hembränt, stöldgods och metallskrot går inget vidare och familjen hotas av vräkning av kommunen.

I ett desperat försök att rädda situationen lägger raggarmamman familjens sista slantar på ett stort parti koppar, stulet från SJ – som hon planerar sälja vidare till den lokala gangstern ”Slaktar-Lasse” (Claes Månsson). För att ställa till det ytterligare får dessutom den prydliga familjen Svensson samma dag fel på bilen under en resa ner mot Köpenhamn och tvingas söka hjälp hos raggarfamiljen på skroten.

Det blir minst sagt en kulturkrock när de båda familjerna möts. Inte blir det lättare av att dottern i familjen Svensson och raggarsonen fattar tycke för varandra, eller att mormor bestämmer sig för att förföra herr Svensson, eller att den livsfarlige Slaktar-Lasse dyker upp för att hämta sin koppar. Som grädde på moset besöker den snubblande olycksdrabbade skattmasen (Jojje Jönsson) skroten för att en gång för alla reda upp skatteproblemen.

Det blir en galen och explosiv rockabilly-buskis med stålkam, brylkräm, massor av skratt och naturligtvis också lite hembränt. Spelas sommaren 2023. Premiär söndagen den 2 juli. Det här vill du helt enkelt inte missa!

Manus: Mikael Riesebeck & Pär Nymark Regi: Pär Nymark

Ensemble: Mikael Riesebeck, Annika Andersson, Jeanette Capocci, Claes Månsson, Jojje Jönsson, Karin Bergqvist, Linnéa Lexfors och Mattias Sundén

Föreställningen produceras och presenteras av 2Entertain.


Så här bokar du

Biljetterna kostar 100 kr/st för dig som aktieägare och du bokar och betalar biljetterna genom att klicka nedan.

KLICKA HÄR FÖR ATT BOKA

Varje aktieägare kan boka max 4 biljetter och antalet platser är begränsat så det är först till kvarn som gäller. Biljetterna kan endast bokas på detta sättet och vi har dessvärre inte möjlighet att tillgodose några önskemål per telefon.

Barn under 3 år, som sitter i knät, medföljer fritt.

Varmt välkommen till sommarens teaterföreställning på Vallarna!