Live Entertainment

Vi underhåller Norden

Internationella musikaler, tighta krogshower, skrattframkallande buskis, proffsiga barnteatrar, kända artister och mycket mer …

Inom affärsområdet Live Entertainment producerar 2Entertain teater, musikal, show och konsert, förmedlar artistbokningar och skapar specialbeställd underhållning. 2Entertain har också fem egna teaterarenor och driver bokningssajten Showtic.se – där koncernens föreställningar marknadsförs och säljs.

Från friluftsteatern och ut på turné
Vi har satt upp teaterföreställningar sedan slutet av 80-talet. Då började vi med buskisföreställningar i Falkenberg, det som senare blev folkkärt och omtalat som Stefan & Krister och som numera spelar för fler än 60 000 gäster varje sommar på Vallarnas Friluftsteater i Falkenberg, för att sedan dra ut på turné över landet. Vi har också satt upp teaterförställningar på våra egna arenor Intiman i Stockholm och Lisebergsteatern i Göteborg. Från barnteatrar som Pippi, Emil och Saltkråkan till föreställningar med Tomas von Brömssen och Jörgen Mörnbäck. Vi har också gjort föreställningar som Spamalot och Ladykillers. Det har blivit mängder av teaterföreställningar genom åren.

Show och musikal på egna arenor
Musikaler i Broadwayformat av internationell klass sätter vi upp på China Teatern och Oscarsteatern i Stockholm, på The Theatre i Göteborg och även arenor som Cirkus i Stockholm. Aktuell just nu är Jersey Boys och nästa höst går Phantom of the Opera upp med Peter Jöback i huvudrollen.

Shower och konserter med välkända artister som Orup, Alcazar, Magnus Uggla, Jill Johnsson och Tomas Ledin erbjuder vi på vår egen arena Hamburger Börs i Stockholm och på Rondo i Göteborg – sen går vi ofta på turné.

Vi var först i Sverige med dinnershows
Det välkända och uppskattade konceptet dinnershow skapade en av våra grundare, Hasse Wallman redan i början på 90-talet. Kombinationen av god mat och skicklig underhållning i ett nära och tight samspel är lika populärt idag som när det hade premiär. Idag erbjuder vi dinnershows på våra egna Wallmans-arenor i Oslo och Köpenhamn, samt på Wallmans och Golden Hits i Stockholm.

Stora artister bokar du genom oss
2Entertain har en egen artistkatalog och erbjuder underhållning för företag, festival och andra arrangörer, dels med artister som Jessica Andersson, Eric Saade och Christer Sjögren men också med våra egna turnerande koncept ”Golden Hits på turné” och ”Wallmans on Tour”.

Unik underhållning i semestermiljö
Corporate Entertainment är ett annat område där 2Entertain är en stark samarbetspartner. Sedan mer än tio år har vi levererat specialskapade shower, barnunderhållning och dagsaktiviteter till semesteranläggningar och kryssningsbåtar – varje dag året runt.

GÅ TILL 2ENTERTAINS HEMSIDA