Artist & Corporate Entertainment

Underhållning på plats

Vi jobbar sedan många år med att erbjuda underhållning ”på plats”. Det innebär att vi skapar underhållning som utgår från vad vår uppdragsgivare vill förmedla, framfört på ett företagsevent, ett charterresmål, en festival, ombord på ett kryssningsfartyg eller i andra sammanhang.

Artistförmedling

Inom vårt varumärke 2Entertain jobbar vi med att förmedla några av Sveriges mest folkkära artister, band, underhållningskoncept, komiker och föreläsare. Vare sig du är festivalarrangör, nöjesarrangör, enskilt företag eller privatperson hjälper vi dig med både artister och färdiga underhållningskoncept. Vi specialproducerar även underhållningen till ditt event efter just dina behov och önskemål. Inget uppdrag är för stort – eller för smått.

Vi erbjuder också de omtyckta koncepten Wallmans on Tour och Golden Hits på Turné – våra skickliga artister som med all sin värme, närhet och professionalism lyfter ditt företagsevent till nya nivåer.

För mer information kontakta gärna:
Leif Gabrielsson, Head of Artist Agency / Project Manager
leif.gabrielsson@2entertain.com

 

Corporate Entertainment

Inom det vi kallar Corporate Entertainment jobbar vi, genom varumärket 2Entertain, långsiktigt med underhållning som en del av upplevelsen. Tidplanen sträcker sig vanligtvis från ett till tre år och som exempel kan nämnas att vi jobbat långsiktigt tillsammans med Fritidsresor, där vi sedan 2005 utvecklat ett framgångsrikt underhållningskoncept på bolagets resmål, vilket bidragit till att etablera Fritidsresor som en nyskapande och vaken aktör på marknaden.

Värt att nämna är också våra avtal med Color Line, där 2Entertain under flera år skapat underhållning såväl dag som kväll för resenärerna på kryssningsfartygen Color Fantasy och Color Magic. Vår erfarenhet av att driva egna arenor och sätta upp musikalföreställningar och shower under mer än 25 år ger oss en unik erfarenhet och kompetens. Tillsammans med koncernens expertis inom event gör det oss till en komplett partner som både internationellt och lokalt och på ett övergripande sätt arbetar fram kreativa lösningar som tillför betydligt mer än bara att roa för stunden.

För mer information kontakta gärna:
Liv-Eirin Francis, Head of Corporate Entertainment, 2Entertain.
liveirin.francis@2entertain.com

Bosse Andersson, Executive Producer/Founder, 2Entertain.
bosse.andersson@2entertain.com