Event & Brand Engagement

Hansen

Storslagna event fyllda av stolthet. Värderingar och budskap som paketerats och förmedlas på spännande sätt, i spännande miljöer. Kraftfulla avstamp mot gemensamma, starka prestationer inom organisationen.

Inom affärsområde Event utvecklar, planerar och genomför vi event under varumärket Hansen. Vi är en av marknadens mest anlitade aktörer som sedan 1989 har skapat möten med ett tydligt syfte – att bygga relationer.Relationer som stärker bandet mellan varumärke och kund, medarbetare eller partners. Möten som alla har en fast förankring i våra kunders affärsstrategi.

 

Vi utvecklar möten långt borta och nära

Vår styrka ligger i den unika kombinationen av stark projektledning, våra egna logistikspecialister samt kreativitet och innehåll.
Lär känna Hansen och vilka vi är. Vi hoppas att få göra detsamma med er.

Gå till Hansen

Minnesota Communication

Vi skapar arenor för dialog, väcker lekfullheten och vi håller konversationen vid liv. Vi gör det genom möten, kommunikation och digitala lösningar. Under femton år har vi genomfört ett stort antal uppdrag – allt från integrerade kampanjer till aktiveringar, galor och kickoffer.

Kring förra sekelskiftet flyttade drygt en miljon svenskar till Amerika. Det var de handlingskraftiga som emigrerade. De insåg konsekvenserna av att fortsätta odla en jord som gav allt mindre tillbaka. De gav sig av för att bryta ny mark. Idag står många företag och organisationer inför samma utmaning.

Den digitala transformationen gör att den gamla jorden inte längre ger samma avkastning. Det påverkar allt och alla. Av en nybyggare krävs både nyfikenhet, mod och uthållighet. Det är inte de som står vid vägrenen och tittar på som får njuta morgondagens skördar, det är de som engagerar sig.

 

Brand Engagement på fysiska och digitala mötesplatser

På Minnesota arbetar vi med Brand Engagemant. Vi skapar arenor för konversation, lekfullhet och medskapande. Fysiska och digitala mötesplatser i en ny tid.

ikon_svart

Gå till Minnesota