Dinnershow

En kombination av mat och show

Hasse Wallmans skapade de första dinnershowerna – den framgångsrika kombinationen god mat och glittrande show – redan 1991 och sedan dess har konceptet expanderat och finns nu i två versioner på flera ställen i Skandinavien.

Golden Hits – på Kungsgatan i Stockholm

På Golden Hits har man valt att istället för att erbjuda enbart en traditionell show eller bara en fin middag, så kombinerar man upplevelserna till det man kallar dinnershow. Men de nöjer sig inte med det. Nu har de tänjt rejält på vad begreppet middag står för genom det nya och aningen galna matkonceptet FunDining. Tanken är att på Golden Hits ska man inte behöva välja – här går man ”all in” för att ge gästerna en grym helhetsupplevelse – från entré till hemgång.

Wallmans – på flera arenor i Skandinavien

På Wallmans får publiken en helkväll som tilltalar alla sinnen. God mat och härlig stämning förenas i perfekt harmoni med underhållning med hög kvalitet och professionalism. Konceptet finns i Köpenhamn, Oslo och Stockholm samt under vintersäsongen i Åre och Sälen. Spännande menyer komponerade av kreativa kockar i unik kombination med sprakande shower presenterade av extremt begåvade artister är Wallmans signum. Wallmans dinnershow tar med gästen på en resa utöver det vanliga – med elegans och perfektion.