Food & Games

Ballbreaker – den perfekta kombinationen av aktiviteter, mat och dryck!

Inom affärsområde Venues finns Ballbreaker – i ett segment som erbjuder en kombination av Food & Games. När du själv vill ta en aktiv del i din upplevelse, tillsammans med familj, vänner eller kollegor och äta och dricka gott.

Ballbreaker är ett modernt aktivitetscenter på 3900 kvm på Kungsholmen i Stockholm med tillhörande mat- och dryckesservering. Anläggningen har kapacitet för 900 gäster varav 300 kan erbjudas möjlighet till middagssittning.

Ballbreaker tillhandahåller ett antal aktiviteter för såväl privat- som företagskunder i kombination med ett komplett mat- och dryckesutbud.

Anläggningen erbjuder 18 bowlingbanor, jaktsimulator, golfsimulatorer, racingsimulatorer, shuffle board, biljardbord mm. Mat & dryck håller hög klass och köket hanterar allt från lunchservering, à la carte, konferensmiddagar och festvåningsarrangemang till bargäster och bufféupplägg. På anläggningen erbjuds även konferensmöjligheter i välutrustade lokaler för upp till 100 personer med tillhörande konferensservice.

 

Klicka här för att gå till Ballbreakers hemsida

collagebb